Rikshospitalets dieta 13 dagar - Scădere în greutate suc de dieta marea britanie


Detta är en diet som ska ge en form av “ kickstart” på en viktnedgång. Den kallas ibland för Malmö Allmänna sjukhus diet Sahlgrenska sjukhusets diet Huddinge sjukhus diet.
Min tanke är att gå ner i vikt med vanlig husmanskost för det har fungerat bäst för mig, Men för att få en rejäl rivstart så ägnar jag mina första 13 dagar åt Rikshospitalets Diet. Du måste tänka på att dricka minst 2 liter vatten om dagen under diet perioden. Danska Rikshospitalets Diet, Rikshospitalets ämnesomsättningskur eller Sahlgrenska metoden som den också kallas sägs göra dig 5- 8 kg lättare på 13 dagar.
Tänkte sammanfatta den lite. Denna diet kallas också för 13- dagarsdieten eller Sahlgrenska dieten. Apr 15, · Danska Rikshospitalets är en diet som ska vara i 13 dagar då man kan gå ner från 7- 20 kg.


Ibland går dieten även under namnet Danska rikshospitalets ämnesomsättningskur. Dieten hör till kategorin snabba dieter och kan jämföras med Flygvärdinnedieten Popcorndieten Ryska Rymddieten och bantarsoppan.

Rikshospitalets diet kan man påbörja vilken veckodag som helst, men man rekommenderar att den börjas med på en söndag. Först var jag ganska kritisk till denna diet, men efter att min syster gått ner 7 kg efter dessa 13 dagar så vill ju jag med prova.

Rikshospitalets dieta 13 dagar. Danska rikshospitalets diet.

Här nedan kommer kuren som jag tog ifrån Men vi fick hem pappret från mammas kompis. Historia: Danska Rikshospitalets diet går under en mängd beteckningar. Rikshospitalets dieta 13 dagar.


Dieten är påhittad av någon som satte namnet Danska Rikshospitalets diet för att den skulle låta mer trovärdig. Dieten går ut på att under sju dagar äta så mycket lågkalori- kålsoppa man vill. Jag har ju som sagt gått på “ 13- dagars dieten” Danska Rikshospitalets diet, även kallad eller Sahlgrenska dieten. Jag skulle inte säga att det är farligt att äta denna starkt begränsade diet under 13 dagar.
Detta fick stor spridning på 80- talet när man faxade dieten och receptet på kålsoppan till sina vänner. Du kan gå ner allt från 6- 20kg på 13 dagar. Och att man inte bör göra den här kuren efter minst ett år. Danska Rikshospitalets slankdiet eller 3- dagarsdieten som den också heter är en bantningsmetod som gör dig 2– 5 kilo lättare på 3 dagar och det får man väl kalla för en riktigt snabb diet.
Dieten kan nästan liknas vid en skröna. Rikshospitalets diet ska följas i 13 dagar varken mer eller mindre. Och på det stod det även att efter kuren så ska man inte kunna gå upp i vikt. Danska Rikshospitalets 13- dagars diet har inte någon vetenskaplig förankring.
Rețete sănătoase pentru pierderea în greutate pe o filipineză bugetară
Arderea grasimilor si dieta tonifianta
Pierdere în greutate prescripție de hrană pentru câini

Dieta Detox suco

Cum să ți subliniezi talia
Leagăn de curte cu greutate redusă
Garcinia cambogia vibe și curate naturale premium
Cel mai rapid mod de a reduce grasimea buricului
Coaja de portocala pentru pierderea in greutate
Manfaat cafea verde de cafea

Dagar Pierderea

Beneficii ecologice pentru boabe verzi de cafea
Cea mai bună proteină din zer pentru pierderea în greutate a culturismului